LOGO CORONA TESTCENTRUM

Coronatest Middelharnis

Testcentrum Nederland biedt in Middelharnis veilig, verantwoord en vertrouwd antigeen en PCR testen aan. Voor beide is ook een speekseltest mogelijk. Al onze Coronatesten worden zorgvuldig uitgevoerd door professionals. 

Na elke uitgevoerde test krijg je meteen een voorlopige uitslag te horen. Je weet dus direct of je positief of negatief getest bent. Binnen 2 uur na een antigeen (snel)test en max. 20 uur na een PCR test, ontvang je een definitieve uitslag van het testlab en een officieel reiscertificaat per mail. Ook kun je nu bij ons Testen voor Toegang, waarbij je de ophaalcode voor jouw QR code snel ontvangt per mail!

Sneltest, PCR test of speekseltest?

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kun je kiezen voor een sneltest, PCR test of een speekseltest. Maar wanneer kies je voor een van deze COVID-19 Coronatesten? 

Heb je snel uitsluitsel nodig om op reis te kunnen of deel te nemen aan een evenement waar een negatieve testuitslag vereist is? Dan kies je voor een sneltest. Deze zijn iets minder betrouwbaar dan een PCR test. Met een PCR test wordt er met een wattenstaafje diep uit je keel en neusholte slijm gewonnen waarop een test wordt uitgevoerd. Dit is de meest betrouwbare test, maar deze neemt wat meer tijd in beslag. 

Veel mensen vinden een wattenstaafje in hun keel erg onprettig. In dat geval biedt een speekseltest uitkomst. Er wordt dan een PCR test uitgevoerd met alleen de speekseltest. 

Kies vandaag nog voor een Coronatest bij Testcentrum Nederland.

Corona Testcentrum © 2021 Alle rechten voorbehouden.